Er du Viborg Retshjælps nye frivillig rådgiver?

Send din ansøgning i dag

Retshjælpen har omkring 10 ansatte tilknyttet, hvoraf de fleste er jurister og jurastuderende.

Viborg Retshjælp ansætter løbende nye rådgivere, som bliver fast tilknyttet en bestemt ugedag på en af vores to åbningstider. Rådgiverne sidder sammen i par. De jurastuderende skal have gennemført 4. semester på studiet for at kunne blive frivillig rådgiver hos retshjælp. 

Du skal forvente at rådgive på alle retsområder, som retshjælpen beskæftiger sig med. Du vil have rig mulighed for at kunne drøfte alle sager med kolleger og med den daglige ledelse. 

 

Ansøgningsformular

Orientering om behandling af personoplysninger når du søger hos Viborg Retshjælp

Viborg Retshjælp er dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning. Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning er du velkommen til at henvende dig til:

Viborg Retshjælp
Vesterbrogade 5 A
8800 Viborg
Telefon: 41 55 41 55
E-mail: post@viborgretshjaelp.dk

Viborg Retshjælps behandling af personoplysninger lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Vi gennemgår jævnligt vores oplysninger, og sletter de oplysninger, som vi vurder ikke længere har relevans. Vi bruger kun dine oplysninger til at behandle din ansøgning.

Alle ansøgninger vil blive besvaret med henblik på et møde i huset eller med oplysningen om, at vi i øjeblikket ikke har nogle ledige stillinger. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til cirka 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Hvis vi ønsker, at gemme din ansøgning i mere end 6 måneder, indhenter vi dit samtykke hertil.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage skal du sende en mail til post@viborgretshjaelp.dk

Ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Vi opfordre alle til, ikke at indsende flere personoplysninger end hvad der fremgår af formularen.