Er du Viborg Retshjælps nye frivillig rådgiver?

Send din ansøgning i dag

Retshjælpen har omkring 10 rådgivere tilknyttet.

Viborg Retshjælp ansætter løbende nye rådgivere.

Jurastuderende skal have gennemført 4. semester på studiet for at kunne blive frivillig rådgiver i retshjælpen.

Som rådgiver bliver man tilknyttet en vagt på en af vores to åbningsdage. Rådgiverne arbejder som udgangspunkt sammen i hold på to, så en vis arbejdsdeling bliver mulig i vores travle åbningstid.

Viborg Retshjælp rådgiver på næsten alle retsområder, og der vil være rig mulighed for at holde sin faglige spændstighed vedlige. Sparring og vidensdeling er vigtig for den bistand, vi yder borgerne og derfor drøftes sager løbende med kolleger og daglig leder. Faglige arrangementer vil blive afholdt løbende.

Har du lyst til at høre mere om retshjælpsarbejdet i Viborg, så kontakt os gerne på tlf. 455 4155 eller på nedenstående:

Ansøgningsformular

Orientering om behandling af personoplysninger når du søger hos Viborg Retshjælp

Viborg Retshjælp er dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning. Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, da er du velkommen til at henvende dig til:

Viborg Retshjælp
Vesterbrogade 5C
8800 Viborg
Telefon: 41 15 41 15
E-mail: post@viborgretshjaelp.dk.

Viborg Retshjælps behandling af personoplysninger lever op til den til enhver tid gældende lovgivning. Vi gennemgår jævnligt vores oplysninger, og sletter de oplysninger, som vi vurder ikke længere har relevans. Vi bruger kun dine oplysninger til at behandle din ansøgning.

Alle ansøgninger vil blive besvaret med henblik på et møde i huset eller med oplysningen om, at vi i øjeblikket ikke har nogle ledige stillinger. Dine personoplysninger opbevares almindeligvis i op til 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Hvis vi ønsker, at gemme din ansøgning i mere end 6 måneder, indhenter vi dit samtykke hertil.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, skal du sende en mail til post@viborgretshjaelp.dk.

Ingen oplysninger videregives til tredjepart.

Vi opfordrer til ikke at indsende flere personoplysninger end de som fremgår af formularen.